Blogs

2022. gada top trendi virtuves mēbeļu dizainā

Virtuves mēbeles / 04.05.2022.

1. Dubultā virtuves sala

Dubulto virtuves salu popularitāte aug ar katru gadu un tās ir kļuvušas par vienu no virtuves mēbeļu aktuālākajiem dizaina trendiem. Dubultajām salām virtuvē ir vairākas priekšrocības funkcionalitātes un estētikas ziņā. Šīs divas virtuves salas ir ļoti parocīgas tad, kad ierodas viesi. Viena virtuves sala ir paredzēta dažādu uzkodu/dzērienu vai lielāku ēdienu gatavošanai, kamēr otra virtuves sala ir domāta viesiem piesēst un pavadīt laiku. Pirmajā virtuves salā gandrīz vienmēr ir iebūvēta papildus izlietne, kas padara ēdiena gatavošanu ērtāku. Dubultās salas noder, ja ir daudz virtuves piederumu, jo šādām virtuvēm ar divām salām noteikti tiem pietiks vietas.

 Mēbeļu projekts

2. Zaļo krāsu toņi

Krāsa, kas dominē virtuvēs 2022. gadā bez šaubām ir zaļa. Tie ir dažādi zaļie toņi, piemēram, sūnu zaļa, vēsi zaļa, vai maigi zaļa. Zaļā krāsa virtuvēs sniedz miera sajūtu un vienotības sajūtu ar dabu, jo daudzus no zaļās krāsas elementiem ir iespējams saskatīt dabā. Zaļos toņus var veiksmīgi savienot ar dažādiem pasteļtoņiem, koka materiālu elementiem (kas arī ir 2022. gada trends) un arī balto krāsu.

Mēbeļu projekts

3. Trīs līmeņu virtuves

Šāds virtuves tipāžs ir ļoti kompakts un ietilpīgs. Trīs līmeņu virtuvēs virs augšējiem virtuves plauktiem ir vēl papildus plaukti, kas var variēt dažādos lielumos un formās atkarībā no virtuves interjera. Šie plauktiņi ir ļoti laba alternatīva, lai ietaupītu vietu virtuvē, un tos var izmantot kā noliktavu dažādiem sausajiem pārtikas produktiem vai reti izmantojamiem traukiem.

Mēbeļu projekts

4. Matēts stikls un silta gaisma stikla skapīšos

Šī veiksmīgā kombinācija sniedz ļoti mājīgu noskaņu, piepilda virtuves gaisotni ar patīkamu maigumu un tieši tāpēc šo salikumu bieži izmanto minimālistiskā un modernā stila virtuvēs. Taču šo apvienojumu var arī veiksmīgi pielietot jau ļoti mājīgās virtuvēs, kurās izmantotas dažādas koka tekstūras, jo tas tikai pastiprinās virtuves silto noskaņu.

Mēbeļu projekts

5. Integrēta sēdvieta

Integrētai sēdvietai virtuvē ir vairākas priekšrocības. Tas ir ļoti veiksmīgs interjera elements mazās dzīvesvietās, kur ir īpaši ierobežota platība. Šādai sēdvietai ir spēja sniegt mājīgu sajūtu atrodoties telpā, jo uz tās visbiežāk atrodas spilveni vai arī tai ir mīksta pamatne, lai būtu ērti sēdēt.

Mēbeļu projekts

6. Sienas plaukti

Ikdienā šie sienas plaukti ir parocīgi no tāda aspekta, kad darbojoties virtuvē ātri vajag piekļuvi dažādām lietām. Šie plauktiņi arī izskatās ļoti estētiski pievilcīgi, tādēļ uz tiem var novietot dekoratīvus virtuves traukus vai dažādus dekorus.

Mēbeļu projekts

 

Izmantotie avoti:

https://www.wsj.com/articles/does-anyone-need-two-kitchen-islands-we-asked-interior-designers-11634655693?epik=dj0yJnU9MXZacTJPZ1htVV9ybEF2T3FwVGFZVkljZWs4ZHk1dU4mcD0wJm49WkNRX09ySTAtbFlkUFFvSDZqaTd4USZ0PUFBQUFBR0xIWlNn

https://www.farmhouseliving.com/blog/green-kitchen-cabinet-inspiration-best-green-paint-colors

https://i.pinimg.com/originals/6e/12/2d/6e122de8e763da32cb22987327cb339d.jpg

https://www.refreshrenovations.co.nz/articles/the-hottest-kitchen-trends-we-can-expect-to-see-in-2022

https://www.kbbonline.com/wp-content/uploads/2021/11/2-kitchen-AV_211008_081360A_edit.jpg

https://casework.it/hightower

 

Ja esi ieinteresēts, lai izstrādājam tavu individuālo virtuves mēbeļu projektu un izstrādājam bezmaksas 3D skices, tad sazinies ar mums šeit

Vai arī dodies uz mūsu salonu Dzelzavas ielā 57, Rīgā.

Kontakti - Tālrunis: +371 20244099, E- pasts info@virtuves.lv

Darba laiks - darbadienās 10:00 – 17:00, sestdienās 10:00 – 17:00

Lasi vēl